2016. március 22., kedd

A legjobb önismereti teszt a világon!

transzlégzés
Gyere teszteld magad!

Miért szeretnél önismereti tesztet kitölteni? Kérdéseid vannak önmagaddal kapcsolatban?

Ha igen, akkor neked szól ez a cikk, olvasd végig, érdemes.

Most azt gondolod, hogy ezen az oldalon általam, vagy valamilyen tudományos munka alapján összeállított kérdés sorozatot találsz és valamilyen irányelvek alapján meghatározott válaszok közül választhatsz, és egy szubjektív értékrend alapján megkapod az értékelést magadról, ahol nincs egy személyes kapcsolat. Neked ez tetszik? Ha igen, kérlek semmiképpen ne olvasd tovább ezt a cikket! Ha érzed, hogy a hagyományos teszttel korlátok között mozogsz és szeretnéd ezeket a korlátokat meghaladni, ha nem stigmát szeretnél hogy te ilyen vagy olyan vagy, ha szeretnéd igazán megismerni magad, akkor izgalmas lesz számodra a következő önismereti teszt-ajánlatom, ahol meg is hallgatnak és beszélnek is veled.

Biztos hallottad már, hogy a pudingnak is evés a próbája. Ezt hogy lehetne átültetni egy önismereti tesztre? Egy olyan lehetőséggel, ahol nincsen összeállított kérdés sorozat, nincsenek kész, mások által megfogalmazott válaszok, ahol nem ítélnek meg, ahol nem kapsz stigmát. Ezzel a lehetőséggel magadban találod meg a kérdéseket, a saját tudatodból jönnek a válaszok, nem egy analitikus megoldást kapsz hanem saját élményen keresztül fedezheted fel ezt a tudáshálózatot magadban, ami mélyen gyógyító hatású.

Képzeld el, hogy a belső intelligenciád korlátok nélkül úgy vezet téged, hogy átéled a benned zajló folyamatot, érzelmileg szabadon ki tudod magad fejezni, és testszinten is felszabadulsz, ahol olyan válaszok is jönnek, amiket meg sem tudtál fogalmazni, mert nem volt rá elég rálátásod. El tudod ezt képzelni? Igen, nagyon nehéz, mert ilyennel nem minden sarkon találkozik az ember. Ezért azt javaslom, ne elképzed, hanem gyere és kóstolj bele a Götz Gábor által vezetett élményszerű önismereti tesztbe. Milyen korszerű önismereti tesztek között válogathatsz? Holotróp légzés, amivel nagyon mélyen kóstolhatsz bele a tudatod rejtelmeibe. Rebirthing, amivel a fogantatásod és születésed körüli tesztet élheted meg a gyakorlatban. Ezeken kívül több transzperszonális élményszerű önismereti terápiás lehetőség van, amivel megismerheted és fejlesztheted önmagad.

Gyere, jelentkezzél a legnagyobb gyakorlati önismereti tesztre és ismerd meg önmagad! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS:
Götz Gábor

Honlapom: