2014. július 21., hétfő

Transzlégzés foglalkozáson miért vegyünk részt?

- Transzlégzés foglalkozáson miért vegyünk részt? Mindenkinek más indítékai, elvárásai vannak a transzlégzéssel kapcsolatban. Amit legfontosabb tisztáznunk, hogy nem egy szimpla légzésről van szó, hanem tudattágító, gyógyító belső utazásról. Transzlégzés, módosult tudatállapot. Ősidőktől keresik az emberek a módosult tudatállapotokat amivel gyógyulást, fejlődést vagy spirituális élményt szeretnének átélni. Magyar táltosoknál ilyen a révülés amikor a tüzes paripájával utazik akár csillagok közé. Több sámán kultúrában valamilyen anyaggal érik el a módosult tudatállapotot gombával, növénnyel, dohánnyal, alkohollal keresik önmagukkal és az isteneikkel, szellemeikkel a kapcsolatot. -címke felhő: transzlégzés, holotrop légzés, holotrop  légzés, holotróp légzés, transzlégzés tudatfejlődés, holotrop breathwork, stanislav gof, a jövő pszichológiája, transzperszonális pszichológia és légzés intézet, transzlégzés a  az érzelmi blokkjainkat oldja, transzlégzés tanfolyam, transzlégzés hatása, transzlégzés gyakorlat, transzlégzés technikája, transzlégzés gyakorlata, stanislav grof transzlégzés, holotrop légzés technika, transzlégzés terápia, légzés terápia, spiritualitás transzlégzéssel, önismeret, gyógyulás,  módosult tudatállapot, stresszoldás, spirituális útkeresés, transzperszonális  pszichológia, transzlégzéssel a saját utamon a legtöbbet fejlődtem Götz Gábor, légzés terápia

Transzlégzés

Mindenkinek más indítékai, elvárásai vannak a transzlégzéssel kapcsolatban. Amit legfontosabb tisztáznunk, hogy nem egy szimpla légzésről van szó, hanem tudattágító, gyógyító belső utazásról.

Pár kérdés, amiket az érdeklődőktől kaptam:

Kérdező: Ha nem vagyok beteg, akkor miért vegyek részt transzlégzésen?
Götz Gábor: A transzlégzés egészséges embereknek is való, olyanoknak, akik keresik a spirituális élményt, az egység érzést. Minden embernek az életében van minimum egy, de leginkább több dolog, amit szeretne megoldani. Erre egy remek lehetőség a transzlégzés, mert jó eséllyel olyan információkhoz férünk hozzá tudatos/tudatalatti és / vagy testi szinten, amiket átélve, a problémák gyökerét tudjuk orvosolni. Ilyenkor egy öngyógyító folyamat indul el az emberben, a belső vezetőnk intelligenciáját használva, ami fejlődést hoz az életünkbe.

A egyes betegségek lelki hátterére, forrására is rátekintésünk lehet, a tudatalattinkban tárolt negatív mintát feloldhatjuk, ezzel indíthatunk el öngyógyító folyamatot. Amivel bizonyos esetekben gyógyulást érhetünk el vagy megértjük és elfogadjuk, ami velünk történik.

Kérdező: Milyen spirituális tanítást kapok?
G.G.: A transzperszonális szó azt jelenti, túl a személyesen. Ami nem egy spirituális világba kalauzol el bennünket, hanem egy önismereti úton való fejlődésre ad egy biztonságos teret, ahol akár saját élményen alapuló spirituális élményt is átélhetünk mindenféle dogmatikus tanítás nélkül. Sok helyre elmehetsz és kaphatsz spirituális tanítást, avatást, ha befizeted a részvételi díjat. Mi van akkor, ha arra nem vagy felkészülve, meghaladja kompetenciádat? Ez valljuk be sok zűrzavart okozhat az életedben. Transzlégzésben lehetőséget kapsz spirituális élmény átélésére a saját hitrendszeredben, de csak akkor történik meg, amikor valóban felkészült vagy rá.

Kérdező: Milyen problémákra jó a transzlégzés?
G.G.: Nem csak olyan emberek keresnek meg, akiknek problémájuk van, vannak, akik egyszerűen kíváncsiak és szeretnék felfedezni az önmagukban rejlő lehetőségeket, sokan inspirációt, ihletet, forrást keresnek a transzlégzésben. Vannak akik megoldást keresnek az életükben, pár példa, hogy milyen dolgokkal keresnek meg: generációs elakadásukat szeretnék feloldani, van akivel abúzus történt, párkapcsolati nehézségeken szeretne túl lenni, szexuális problémákkal keresnek meg, vannak akik nehezen teremtenek kapcsolatot másokkal, az életcéljukat kereső emberek, akik félnek a haláltól az elmúlástól. Vannak, akik a születési traumájukat szeretnék oldani, félelmekkel, fóbiákkal jelentkeznek, gyász- veszteség feldolgozásban is eredményes a terápia és vannak, akik spirituális utat keresnek.

Visszajelzés transzlégzés után:

Felkeltettem az érdeklődésed? Jelentkezz bátran csoportos vagy egyéni transzlégzésre itt: gotzgabor@gmail.com 

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor
Tel.: 06-20-386-7920
Honlapom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése