2014. december 13., szombat

101 kép, hogy milyen színes a belsővilágunk, terápiás rajzok holotrop légzés után

transzlégzés után

Holotrop légzés után



Götz Gábor  vezette egyéni és csoportos foglalkozásokon, transzlégzéssel intenzív önismereti úton járunk, ahol több szinten is kaput nyithatunk fejlődésünk számára, beszéddel, élményszerű belsőmunkával, testszinten.
A holotrop légzés után mindig rajzolunk, ami a folyamat közbeni belső képünk kivetülése, s ez segíti a folyamat megértését, integrálását.

Ezek a képek nem művészi alkotásnak készülnek, hanem érzelmeket, gondolatokat, érzéseket, hangulatotokat fejeznek ki olyan emberektől, akiknek nincsen művészet terápiás előképzettségük. A cél a belső energiák megmozdulása és nem az, hogy művészeti alkotás szülessen.

Mi az hogy holotrop?

A holotrop légzés és egyéb transzlégzés technikákkal théta tudatszintet érünk el. Ez olyan, mint a közvetlen alvás előtti és utáni időszak, mikor félig ébren vagy és félig alszol. Ebben a tiszta tudatossági, holotrop tudatállapotban ébren "álmodsz", ami segít felszínre hozni és gyógyítani a problémáid gyökerét. Holotrop tudatállapotban, mint az álomban megszűnik a tér és az idő, álarcok és szerepek nélkül élheted meg önvalódat, amit sokszor szimbólumokban fejez ki a tudatalattid. Ebben az éber, de nem szokványos tudatállapotban feloldhatod az érzelmi blokkjaidat, felszabadíthatod, kilélegezheted feszültségeidet, terápiás keretek között, biztonságban oldhatsz fel olyan dolgokat amiknek most nem vagy tudatában és mégis befolyásolják az éltedet, amiket helyre rakva magadban, pozitív élet energiákat szabadítasz fel az életedben.

önismeret - gyógyulás, fejlődés - spiritualitás

Kinek ajánlom a holotrop légzést, a foglalkozásainkat?

Neked ajánlom,
  • ha szeretnél nyílni 
  • ha szeretnél fejlődni
  • ha keresed magadban a lehetőségeket
  • ha könnyebbé szeretnéd tenni az utat az életedben a céljaid felé
  • ha keresed a teljességed a világban
  • ha szeretnéd elfogadni önmagad
  • ha szeretnél bármilyen változást az életedben
Magadra ismertél? Akkor itt a helyed, gyere várunk ezen az izgalmas és hasznos önismereti és terápiás úton.

A rajozok is nagyon szépen mutatják mennyire színes és határtalan a belső világunk. Amit csak verbális terápiával nem tudunk ilyen mélyen feltérképezni.


Felkeltettem az érdeklődésed?
Jelentkezz bátran csoportos vagy egyéni foglalkozásra itt: gotzgabor(kukac)gmail.com címen


További információ és bejelentkezés transzlégzésre:

Götz Gábor
Tel.: 06-20-386-7920
Honlapom:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése