2014. július 28., hétfő

Transzlégzés, módosult tudatállapot gyógyító hatása

-Transzlégzés, módosult tudatállapot. Ősidőktől keresik az emberek a módosult tudatállapotokat amivel gyógyulást, fejlődést vagy spirituális élményt szeretnének átélni. Magyar táltosoknál ilyen a révülés amikor a tüzes paripájával utazik akár csillagok közé. Több sámán kultúrában valamilyen anyaggal érik el a módosult tudatállapotot gombával, növénnyel, dohánnyal, alkohollal keresik önmagukkal és az isteneikkel, szellemeikkel a kapcsolatot. -Transzlégzés foglalkozáson miért vegyünk részt? Mindenkinek más indítékai, elvárásai vannak a transzlégzéssel kapcsolatban. Amit legfontosabb tisztáznunk, hogy nem egy szimpla légzésről van szó, hanem tudattágító, gyógyító belső utazásról.  -címke felhő: transzlégzés, holotrop légzés, holotrop  légzés, holotróp légzés, transzlégzés tudatfejlődés, holotrop breathwork, stanislav gof, a jövő pszichológiája, transzperszonális pszichológia és légzés intézet, transzlégzés a  az érzelmi blokkjainkat oldja, transzlégzés tanfolyam, transzlégzés hatása, transzlégzés gyakorlat, transzlégzés technikája, transzlégzés gyakorlata, stanislav grof transzlégzés, holotrop légzés technika, transzlégzés terápia, légzés terápia, spiritualitás transzlégzéssel, önismeret, gyógyulás,  módosult tudatállapot, stresszoldás, spirituális útkeresés, transzperszonális  pszichológia, transzlégzéssel a saját utamon a legtöbbet fejlődtem Götz Gábor, légzés terápia

Transzlégzés

Ősidőktől keresik az emberek a módosult tudatállapotokat amivel gyógyulást, fejlődést vagy spirituális élményt szeretnének átélni. Magyar táltosoknál ilyen a révülés, amikor tüzes paripájával utazik akár a csillagok közé. Több sámán kultúrában valamilyen anyaggal érik el a módosult tudatállapotot gombával, növénnyel, dohánnyal, alkohollal keresik önmagukkal és az isteneikkel, szellemeikkel a kapcsolatot.

Stanislav Grof, a transzperszonális pszichológia, holotrop légzés megalapítója cseh származású Amerikában élő pszichátriai alapvégzettséggel rendelkező transzperszonális pszichológus. Klinikai körülmények között az LSD 25 tudattágító, pszichedelikus, gyógyító hatásaival dolgozott. Az LSD-t betiltották a későbbiekben, így hiánypótlásra volt szükség, hogy a tudat szűrőit legális módon fel lehessen oldani, így született meg a holotróp légzés. Ezúton tágabb betekintést kapunk lelki térképünkhöz, ami hatékonyan tud segíteni az életünk jobbá tételében.

A transzperszonális pszichológiában nem használnak semmilyen "anyagot" a módosult tudatállapot eléréséhez, hanem speciális légzés technikákkal lehet elérni egy mélyebb érzékelést önmagunk világába, ahol egy öngyógyító folyamatot generálunk. A transzperszonális szó azt jelenti túl a személyesen, amiben benne van az élettörténetünk és első sorban önmagunkhoz, a tudatalattinkhoz kapu, de átélhetünk spirituális élményt is.

A hagyományos pszichológia születésünk utáni időszakra korlátozik, transzlégzéssel a születés előtti és körüli időszak traumáit is oldhatjuk. A blokkok nem csak tudat szinten, lélek szinten hatnak, hanem test szinten is feloldódnak az elakadások az energia pályáinkon.

Felkeltettem az érdeklődésed? Jelentkezz bátran csoportos vagy egyéni transzlégzésre itt: gotzgabor(kukac)gmail.com címen

További információ és bejelentkezés transzlégzésre:
Götz Gábor
Tel.: 06-20-386-7920
Honlapom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése