2016. július 18., hétfő

Tudod-e, hogyan győzd le a fejlődésedet gátló látható és láthatatlan tényezőket és hogyan alakíts ki tartósan teljesebb életet?



Tudod-e, hogyan győzd le a fejlődésedet gátló látható és láthatatlan tényezőket és hogyan alakíts ki tartósan teljesebb életet?
Felbérelhetünk embereket, hogy kitakarítsák a házunkat, megcsinálják az adóbevallásunkat, tanítsanak zongorázni, helyre tegyék az eltörött csontjainkat, de senki sem végezheti el helyettünk a belső munkánkat. Senki. Ahhoz, hogy teljes felelősséget vállaljunk magunkért, előbb fel kell nőnünk pszichológiailag és spirituálisan, és akkor az életre adott válaszunk egy érett és hiteles férfi és nő válasza lesz.


Hogyan mehet végbe ez a belső munka?
Az általam megismert leghatékonyabb módszerek kombinációját ajánlom neked, amivel testi szinten és tudatszinten is komoly változások történhetnek az életedben. Élményszerű önismereti és terápiás lehetőséggel várlak, ahol a jelenleg láthatatlan dimenziókat is felfedezheted és gyógyíthatod magadban. Olyan technikákat, módszereket ismerek, amiben a saját kompetenciádban fedezheted fel a benned rejlő titkokat, amik oldásával indulhatsz tovább a teljességed felé vezető úton.

Tv2 FEM3 café műsorában Rubint Rékával és Váczi Gergővel beszélgettünk a transzlégzésről és az újjászületés terápiáról.



Első rész:

Második rész:


További információ és bejelentkezés:
Götz Gábor
Tel.: 06-20-386-7920
Honlapom: